Επιστροφές προϊόντων

Στα Cotton Tales θα θέλαμε να είστε πάντα ευχαριστημένοι με τις αγορές σας και γι’ αυτό το λόγο ακολουθούμε μία ευέλικτη πολιτική επιστροφών πάντα σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Οπότε έχουμε τις εξής διαδικασίες στα αντίστοιχα ενδεχόμενα:

α. Σε περίπτωση που παραλάβατε ελαττωματικό προιόν ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, για να επιστρέψετε το προιόν είναι αναγκαία τα εξής:
1. Επιστροφές προιόντων πρέπει να ολοκληρώνονται μέσα σε 15 μέρες από την ημέρα παραλαβής τους
2. Σε καμία περίπτωση το προιόν δεν πρέπει να έχει πλυθεί, ούτε να έχει χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο
3. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και τα παραστατικά του (απόδειξη, τιμολόγιο κλπ)
4. Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία
Μετά από αυτές τις προϋποθέσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκρονικά στο info@cotton-tales.gr ή τηλεφωνικά στο 2831023338 για να σας κατατοπίσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες. Η εταιρεία courier θα πρέπει να είναι ίδια με αυτήν που παραλάβατε το προιόν (γενική ταχυδρομική) και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία Cotton Tales.

β. Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με mail στο info@cotton-tales.gr ή τηλεφωνικά στο 2831023338 γνωστοποιόντας τον αριθμό παραγγελίας σας.

γ. Εάν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να επιστρέψετε ένα προιόν που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά όπως παραπάνω. Η επιστροφή πρέπει να γίνεί μέσα σε διάστημα 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής, με όλα τα παραστατικά που το συνόδευαν, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο και φυσικά στην αρχική κατάσταση που το παραλάβατε. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτό. Τα έξοδα αποστολής, σ’ αυτήν την περίπτωση, επιβαρύνουν τον πελάτη και η επιστροφή χρημάτων από την εταιρεία μας μπορεί να γίνει μόνο αφού παραλάβουμε πίσω το προιόν.

Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις-διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο info@cotton-tales.gr και 2831023338